ihm26 poster 300x250

Στο 401 νοσηλεύεται αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ που δέχθηκε χθες το βράδυ επίθεση με μαχαίρι – Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης

CE9FCEBCCEACCEB4CEB1 CE94CE99CE91CEA3 1
CE9FCEBCCEACCEB4CEB1 CE94CE99CE91CEA3 1

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο μεταφέρθηκε αργά χθες το βράδυ αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από αλλοδαπό κατά την διάρκεια περιπολίας και ελέγχων στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Το περιστατικό έγινε στις 10 και είκοσι πέντε την νύχτα στην συμβολή των οδών Νικηφόρου και Βηλαρά κοντά στην Ομόνοια.

Ο αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες περί όπλων, της βίας και της σωματικής βλάβης.
Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 15 εκατοστών. Ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο με τραύμα από μαχαίρι στην ωμοπλάτη.

 

 

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς – ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Ολοκληρώνεται η διπλή οδική σύνδεση Λευκάδας- Ακτίου

Σταδιακά ολοκληρώνεται το μεγάλο έργο της διπλής οδικής σύνδεσης της
67af26d9043871e920f7359cce43337531fbcc16

Μεσήλικας βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι σε χωράφι – Οι Αρχές αναζητούν στοιχεία για τον εντοπισμό του δράστη.

Μαχαιρωμένος βρέθηκε μέσα σε χωράφι στην Κάτω Αχαΐα ένας άνδρας. Στο σημείο βρίσκονται