ihm26 poster 300x250

Ιωάννινα: 59χρονη γυναικά δεν τράβηξε το χειρόφρενο και το αυτοκίνητο την σκότωσε

autoasiloaquilarep

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναικά 59 ετων που ήρθε στην Κόνιτσα από την Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις που οργάνωνε η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Η ατυχή γυναικά στο χωριό Παδες σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, σταμάτησε με το αυτοκίνητο της στην άκρη του δρόμου, δεν έδεσε το χειρόφρενο του οχήματος, έβγαλε ένα τραπέζι και μια καρεκλά για να γευματίσει, όμως το όχημα ξεκίνησε να κινείτε και στην προσπάθεια να το σταματήσει την παρέσυρε .

Η ερευνά της αστυνομίας ξεκίνησε το βραδύ του Σάββατου όταν συγγενείς δεν καταφέραν να επικοινωνήσουν μαζί της και πήγαν σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης και δηλώσαν την εξαφάνιση.

Το πρωί της Κυριακής και κατά την έρευνα που έκανε η Αστυνομία η 59χρονη εντοπίστηκε νεκρή στη θέση «Αγία Μαρίνα» στους Πάδες.

Η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

30798b53d7265d0d732966e9ae44e819 L

Μήλος: Σε αναστολή όλες οι οικοδομικές άδειες σε εκτός σχεδίου περιοχές

Η τροπολογία εντάσσεται στο νέο νομοσχέδιο για τις Ανανεώσιμες Πηγές
ap25172075974812 2

Ντόναλντ Τραμπ: Είχε υποσχεθεί 200 εμπορικές συμφωνίες λόγω των δασμών – Έχει πετύχει τρεις μέχρι τώρα

Στο τέλος των πρώτων 100 ημερών της θητείας του