ihm26 poster 300x250

Nέα κινητοποίηση την Κυριακή για το Νοσοκομείο Πρέβεζας

349471582 6173737662691611 6599762330871896109 n
Σε νέα κινητοποίηση καλεί την τοπική κοινωνία ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας την Κυριακή 28 Μαΐου και ώρα 11 το πρωί στον αύλειο χώρο του ιδρύματος, απαιτώντας την άμεση στελέχωση του νοσοκομείου ώστε να εφημερεύει με ασφάλεια, καθώς και την άμεση στελέχωση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας με μόνιμο προσωπικό.
Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου η δραματική κατάσταση υποστελέχωσης συνεχίζει όχι μόνο να υφίσταται αλλά και να εντείνεται, ενώ πριν δυο μέρες ο χειρουργικός τομέας εφημέρευε χωρίς Ορθοπεδικό και Γενικό Χειρουργό κάτι που θα επαναληφθεί και τις επόμενες ημέρες και ακόμη πιο έντονα τον επόμενο μήνα, όπου προβλέπεται να μείνει κενό το νοσοκομείο από χειρουργό μέχρι και για 10 ημέρες.
Οι εργαζόμενοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει και της αύξησης του πληθυσμού την θερινή περίοδο, διεκδικώντας μεταξύ άλλων την άμεση αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της χειρουργικής κλινικής και όλων των τμημάτων που έχουν σοβαρό πρόβλημα στελέχωσης, τις μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, την αναβάθμιση του υφιστάμενου νοσοκομείου κτιριακά και σε εξοπλισμό , την ανέγερση νέου αποκλειστικά δημόσιου νοσοκομείου, αλλά και τη στελέχωση και διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του Κέντρου Ψυχικής Υγείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

10 downing street 768x433 1

Στάρμερ: Η Βρετανία θα αποκτήσει ξανά αεροπορικά μέσα πυρηνικής αποτροπής στο πλαίσιο του NATO

Η Βρετανία θα αποκτήσει εκ νέου αεροπορικά μέσα πυρηνικής αποτροπής

Κεστρίνη Θεσπρωτίας: Καταστροφική φωτιά σε γκαράζ – Οχήματα και εξοπλισμός στις φλόγες

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής σε ανοιχτό γκαράζ οικίας