ihm26 poster 300x250

Δωρεάν μετρήσεις διαβήτη από τον Δήμο Πάργας και την Δίψακο στο Καναλάκι

diavitis

Ο Δήμος Πάργας και η εθελοντική ομάδα Δίψακος οργανώνουν την Κυριακή 14/5 από τις 10.30 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Καναλάκι δράση ανίχνευσης για το ζαχαρώδη διαβήτη και ενημέρωσης από ιατρούς.

Η ομάδα Δίψακος στελεχώνεται με έμπειρους εθελοντές νοσηλευτές και ιατρούς που μπορούν μέσα από την ανώδυνη διαδικασία ανίχνευσης να ενημερώσουν τους πάσχοντες από διαβήτη, σχετικά με την ιατρική βοήθεια που επιβάλλεται να ζητήσουν σε περίπτωση που έχουν υψηλές τιμές σακχάρου.

Την προσπάθεια υποστηρίζουν η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, η Περιφέρεια Ηπείρου και το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Χατζηκώστα», ενώ τα αναλώσιμα για την συγκεκριμένη δράση προσφέρει η εταιρία ανακύκλωσης ρούχων EASTWEST GREECE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

AP25121579096697

Διπλωματικός πυρετός μετά την πρόταση Τραμπ να συμμετάσχει στις ειρηνευτικές συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας

Η προσφορά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να συμμετάσχει
kakokairia xionia

Κακοκαιρία: Σε αυξημένη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός – Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες

Σύμφωνα με το Επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ)