Τραγωδία: Σκοτώθηκε 14χρονος μαθητής ενώ έκανε ποδήλατο

asthenoforo ekab 1

Ένας 14χρονος μαθητής, κάτοικος του χωριού, τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της βόλτας του με το ποδήλατο. Η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία του Αγρινίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα δεν έγινε εντός του χωριού. Το αγόρι χτύπησε βαριά στο κεφάλι όταν κατέβαινε λόφο, σε δασικό δρόμο και το ποδήλατό του, ανατράπηκε.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με τη συνοδεία περιπολικών που άνοιγαν το δρόμο μεταφέρθηκε έως το νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι διασώστες έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν τον 14χρονο. Δυστυχώς στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος ερευνά η τροχαία Αγρινίου.

 

agriniopress.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

ΑΑΔΕ: Αυτόματες ειδοποιήσεις για φορολογικές υποχρεώσεις κληρονόμων

Νέα πλατφόρμα της ΑΑΔΕ θα ενημερώνει αυτοματοποιημένα τους φορολογουμένους που
AP25136429535226 e1747481272452

Δεύτερος γύρος συνομιλιών Ρωσίας και Ουκρανίας: Στην Τουρκία οι διαπραγματευτές – Οι όροι του Κιέβου

Η ουκρανική αντιπροσωπεία έφτασε στην Κωνσταντινούπολη για ειρηνευτικές συνομιλίες με