ihm26 poster 300x250

Βιασμός 19χρονης στο Ρέθυμνο: Της έδωσαν ναρκωτικά και τη βίασαν – Γνωστός τράπερ αναζητείται από τις Αρχές

sexual abuse

Με ιδιαίτερη προσοχή διερευνούν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρεθύμνου την καταγγελία μιας 19χρονης για τον βιασμό της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το βράδυ της περασμένης Κυριακής η 19χρονη βρισκόταν σε μπαρ της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου. Εκεί γνώρισε τρία άτομα, ηλικίας 24, 30 και 23 ετών, εκ των οποίων ο ένας γνωστός τράπερ, τα οποία βρίσκονταν στην Κρήτη στο πλαίσιο συναυλίας.

Στο τέλος της βραδιάς έφυγε από το μαγαζί με τον έναν από αυτούς και πήγαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ η ίδια ήταν σε κατάσταση μέθης. Όπως κατήγγειλε η 19χρονη, ξαφνικά στο δωμάτιο βρέθηκαν και οι άλλοι δύο. Δύο εξ αυτών φέρεται να τη βίασαν, ενώ ο τρίτος ελέγχεται από τις αρχές για το τι έκανε.

Ο γνωστός τράπερ αναζητείται από τις Αρχές μαζί με τον συνεργάτη του, ενώ ένας εκ των τριών κατηγορούμενων συνελήφθη την ώρα που ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί στο πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου ώστε να φύγει από το νησί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, η 19χρονη στην κατάθεσή της κατήγγειλε πως από τον συνεργάτη του τράπερ οδηγήθηκε στο ξενοδοχείο, όπου της προσέφερε κάνναβη και αφού περιήλθε σε κατάσταση ανικανότητας να αντιδράσει, ο τράπερ μαζί με το τρίτο άτομο τη βίασαν.

Σημειώνεται ότι έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση της κοπέλας, ενώ το αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου διενεργεί την προανάκριση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Πάνω από Κυκλάδες και Πελοπόννησο: Η Ήπειρος κερδίζει τις εντυπώσεις των ταξιδιωτών για τις θάλασσές της!

Η Ήπειρος, παρότι φημίζεται για το ορεινό της τοπίο, έχει
AP21142409266534

Reuters: Η Ρωσία κατασκευάζει UAV «καμικάζι» με κινέζικους κινητήρες και ανταλλακτικά

Εδώ και ένα χρόνο, η Ρωσία, χρησιμοποιώντας κινεζικούς κινητήρες και