Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας ελέγχει το Δήμο Πρέβεζας για τη διαδικασία με τις διαφημιστικές πινακίδες

dab021932ada1d86d80556bb5c122e97 xl

Το θέμα καθώς φαίνεται έχει πάρει και άλλες διαστάσεις, καθώς το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης από το Περιφερειακό Γραφείο της Λάρισας, το οποίο υπάγεται πλέον στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας ξεκίνησε έλεγχο.

Όπως ανέφερε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κώστας Ακρίβης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας την Τετάρτη, οι Επιθεωρητές έχουν ήδη ζητήσει έγγραφα που αφορούν την υπόθεση και ο Δήμος έχει αποστείλει εγγράφως και τις δικές του απόψεις επί του θέματος.

Αναμένεται με ενδιαφέρον και το σχετικό πόρισμα.

Όπως έχει αναφέρει σε ρεπορτάζ το atpreveza.gr υπάρχει άλλη εταιρεία που έχει καταγγείλει τη διαδικασία και επισημαίνει ότι δεν έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες περί δημοπράτησης εκμίσθωσης κοινόχρηστων χώρων, όπως προβλέπει ο νόμος περί υπαίθριας διαφήμισης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Ξεκινούν τα τμήματα Mουσικής Παιδείας σε Καναλάκι και Πάργα από τον Δήμο Πάργας

Ο  Δήμος Πάργας ξεκινά τα τμήματα Μουσικής Παιδείας σε Καναλάκι και
technikos

Αναγνωρίστηκε ο «μαϊμού» τεχνικός της ΔΕΗ που ξάφρισε ζευγάρι στην Πρέβεζα

Τα βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος που κατέγραψαν την διαφυγή