Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο αποκατάστασης ζημιών στην Τ.Κ Νικόπολης προϋπολογισμού 660.000€

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου και του αναδόχου κ. Ανδρέα Αναστασόπουλου η σύμβαση του έργου : «Κατεπείγουσες εργασίες αποκατάστασης ζημιών -υδραυλικών υποδομών-άρση επικινδυνότητας στην περιοχή Νικόπολης που επλήγη από την θεομηνία της 20-26/1/2021».

Πρόκειται για μια μεγάλη παρέμβαση προϋπολογισμού 660.000,00€ και αφορά στις αποκαταστάσεις των ζημιών που προκάλεσε το κατολισθητικό φαινόμενο το οποίο απέκοψε οδό στο ανατολικό όριο του οικισμού, παραμόρφωσε και έθεσε εκτός λειτουργίας τους αγωγούς μεταφοράς νερού, ενώ κατέστρεψε και τον οχετό διοχέτευσης των υπερχειλίσεων της δεξαμενής Σμυρτούλας (τμήμα του ευρύτερου υδραυλικού δικτύου υδροδότησης Πρέβεζας-Λευκάδας από τις πηγές Αγ.Γεωργίου).

Το αντικείμενο των εργασιών περιλαμβάνει το σύνολο των έργων που απαιτούνται για την αποκατάσταση της κατολίσθησης (χωματουργικά, υδραυλικά, δομικά, οδοποιία κλπ) ενώ έχουν ληφθεί υπόψη τόσο η μελέτη θεμελίωσης νέας δεξαμενής Σμυρτούλας που εντάσσεται στα έργα ύδρευσης νομών Πρέβεζας-Άρτας-Λευκάδας καθώς και η μελέτη συγκοινωνιακών έργων ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου Νικόπολης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: