Την μονάδα του Ακτίου επισκέφθηκε ο Υφ. Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς

Η μονάδα του Ακτίου ήταν ένας από τους σταθμούς της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς στην Ηπειρο, στο πλαίσιο τριήμερο οδοιπορικού σε Σχηματισμούς και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Είχε προηγηθεί η παρουσία του στην κηδεία του Συνταγματάρχη Πεζικού Κωσταντίνου Κόκκα (ο οποίος έπεσε μαχόμενος στην Κύπρο το 1974) που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγ.Γεωργίου στο Πέτα Άρτας μετά την ταυτοποίηση και έλευση της σορού του στην Ελλάδα.

Επίσης ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε το Στρατηγείο της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας και το Στρατόπεδο «ΥΠ/ΓΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ» στα Ιωάννινα ενώ εκτός από τη μονάδα του Ακτίου βρέθηκε στους Οθωνούς, την Μολυβδοσκέπαστη,την Καλαμάτα, την Γαύδο και την Κρήτη.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις των Σχηματισμών και των Μονάδων για την ιστορία, την οργάνωση, την αποστολή, καθώς και για τις τρέχουσες επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητές τους.

Επίσης, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και τις υποδομές τους, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με το προσωπικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: