Σύγχρονη ράμπα για ΑΜΕΑ τοποθετήθηκε στην παραλία της Καστροσυκιάς-

Ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου ,με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγία Πελαγία Καστροσυκιάς» ,η τοποθέτηση ράμπας για πρόσβαση ΑΜΕΑ στην παραλία Καστροσυκιάς και συγκεκριμένα στο σημείο Αγραπιδιά.

Η ράμπα τοποθετήθηκε κάτω από το χώρο που είναι χαρακτηρισμένος ως πλατεία, όπου υπάρχουν θέσεις στάθμευσης, ενώ η αμμώδης παραλία είναι ιδανική για ΑμεΑ καθώς έχει ομαλή και εύκολη πρόσβαση στην θάλασσα.

Ο μηχανισμός αποτελείται από ράγες σταθερής τροχιάς μέσα στις οποίες ένα ειδικά διαμορφωμένο κάθισμα μπορεί να κινηθεί μέσα και έξω από το νερό.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου και τον Αργύρη Νάκο για το σημαντικό αυτό έργο που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους της περιοχής και τους επισκέπτες με κινητικά προβλήματα να έχουν ασφαλή πρόσβαση στη θάλασσα.

Όπως ανέφερε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου αντίστοιχη ράμπα είχε τοποθετηθεί και στην Αμμουδιά, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες προκειμένου όσο το δυνατόν παραλίες της περιοχής να αποκτήσουν υποδομές πρόσβασης για τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: