Σε κλίμα συγκίνησης η υποδοχή των πιο μεγάλων Αθλητών της ζωής στο 1st Interwetten FIBA 3×3 Greece Tour στην Πρέβεζα-

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με μαθήματα από τους μαχητές της ζωής κύλησε χθες η δεύτερη μέρα του 1st Interwetten FIBA 3×3 Greece Tour στην Πρέβεζα.Συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός τριπόντων, το βράδυ διεξήχθησαν οι ημιτελικοί/τελικοί της κατηγορίας elite των ανδρών και ο διαγωνισμός Skill Challenge , ενώ σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η άφιξη και οι αγώνες των “πιο μεγάλων αθλητών” των τεσσάρων ομάδων ΑΜΕΑ που αγωνίζονται για πρώτη φορά σε τέτοια διοργάνωση.

Οι ομάδες ΑΜΕΑ εγγράφονται αυτομάτως στο επίσημο ranking της FIBA και αρχίζουν να κατατάσσονται αναλόγως των αποτελεσμάτων τους. Στον διαγωνισμό τριπόντων την νίκη πήρε ο Αλέξανδρος Δόνος, ο Γιώργος Σουλιώτης ήταν ο καλύτερος αθλητής του Skill Challenge και η ομάδα Podgorica Kodio κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Elite των ανδρών, ενώ ακολούθησαν οι απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων.

Την περιγραφή των αγώνων του τελικού έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής ενώ πριν την έναρξη των αγώνων ΑΜΕΑ ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Μιχάλης Φουντεδάκης έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, στον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δήμου σε θέματα τουρισμού Λεωνίδα Αργυρό και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη Πρέβεζας Παναγιώτη Ρεμπή για την πολύτιμη βοήθεια που όπως είπε προσέφερε ο Σύλλογος.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τις ομάδες ΑΜΕΑ για την συμμετοχή τους “τους μαχητές της ζωής” όπως χαρακτηριστικά είπε, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως σκοπός του δήμου είναι η Πρέβεζα να γίνει φιλική πόλη για ΑΜΕΑ.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Λεωνίδας Αργυρός καλωσόρισε τις ομάδες και ευχαρίστησε όλους τους αθλητές που τίμησαν με την συμμετοχή τους το 1st Interwetten FIBA 3×3 Greece Tour και ανέφερε την επιθυμία του δήμου είναι να γίνει θεσμός για την Πρέβεζα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη Πρέβεζας Παναγιώτης Ρεμπής αφού καλωσόρισε τους “πραγματικά μεγάλους αθλητές” όπως τους αποκάλεσε από καρδιάς, απάντησε θετικά στην πρόσκληση του εκπροσώπου της διοργάνωσης να συμμετέχουν και στην επόμενη διοργάνωση το 2022.

Στη δεύτερη μέρα του τουρνουά μεταξύ άλλων παρευρέθησαν οι αντιδήμαρχοι Πρέβεζας Γρηγόρης Κουμπής και Δ.Ε. Ζαλόγγου Γιώργος Σαριάνογλου, ο εντεταλμένος ο Πρόεδρος και μέλη της διοίκησης του Σ.Κ Νικόπολη Παναγιώτης Ρεμπής, ο υποψήφιος για την προεδρία της Ε.Ο.Κ. Άγγελος Παπανικολάου, ο Πρόεδρος του συλλόγου ΑΜΕΑ «Ελπίς» Κοσμάς Βασιλειάδης και μέλη του συλλόγου, ο αντιπρόσωπος Ε.Σ.Α.μεΑ Χρήστος Μανίκης καθώς και πλήθος κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: