Σε εξέλιξη οι εργασίες για την κατασκευή του δρόμου που θα συνδέσει Ν.Σινώπη -Κανάλι

Στόχος η δημιουργία ενός “εναλλακτικού” οδικού δικτύου που θα παρακάμψει τον πολυσύχναστο κόμβο Αρχαγγέλου-Φραξύλα. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή του δρόμου που θα συνδέσει τη Ν. Σινώπη με το Κανάλι (προυπολογισμού 180 χιλ. ευρώ) ένα έργο που πραγματοποιείται με την συνεργασία Περιφέρειας Ηπείρου, Π. Ε και Δήμου Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Δ.Ε Ζαλόγγου Γιώργο Σαριάνογλου σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει και ο δρόμος από Σαμψούντα (πρατήριο Ζώτου προς εικόνισμα Αγ. Παρασκευής) προϋπολογισμού 130 χιλ ευρώ, με στόχο να ενωθεί με τον υπό κατασκευή δρόμο έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα οδικό τμήμα περίπου 5,5 χιλιομέτρων από Σαμψούντα μέχρι Κανάλι το οποίο θα μειώσει την απόσταση κατά το ήμισυ.

Επίσης θα “παρακάμψει” τη διασταύρωση Αρχαγγέλου και κόμβου Φραξύλας η οποία τους θερινούς μήνες παρουσιάζει έντονο κυκλοφοριακό φόρτο.

Ο κ. Σαριάνογλου ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου και τον Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο για την συγκεκριμένη οδική παρέμβαση που θα αναβαθμίσει και θα βγάλει από την απομόνωση την “ενδοχώρα” της συγκεκριμένης περιοχής.

Στις επόμενες παρεμβάσεις Περιφέρειας- Δήμου Πρέβεζα περιλαμβάνεται το έργο διευθέτησης ομβρίων υδάτων στο Δ.Δ Σινώπης (προϋπολογισμού 64 χιλ. ευρώ), το οποίο θα δώσει λύση σε ζητήματα διαχείρισης ρέματος που προκαλεί προβλήματα και σύντομα θα δοθεί το “πράσινο φως” για τη δημοπράτησή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: