Πρέβεζα: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής χρηματοδότησης αλιέων που υπέστησαν ζημιά λόγω του κορονοϊού

Σε εξέλιξη βρίσκεται (με καταληκτική ημερομηνία την 15η Σεπτεμβρίου) η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης για την ένταξη στην πράξη «Προσωρινή παύση των αλιευτικών δραστηριοτήτων ως συνέπεια της επιδημικής έκρηξης της Covid-19».

Δικαιούχοι των οικονομικών ενισχύσεων είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ιδιοκτήτες αλιευτικών σκαφών λεμβολογημένα ή νηολογημένα ως ενεργά που φέρουν δορυφορική συσκευή αυτόματου εντοπισμού σκάφους (VMS) ή ημερολόγιο γέφυρας και έχουν ασκήσει την αλιευτική δραστηριότητα στη θάλασσα για τουλάχιστον 120 ημέρες κατά τη διάρκεια των δύο ημερολογιακών ετών που προηγούνται της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

Οι βεβαιώσεις για την πιστοποίηση της αλιευτικής δραστηριότητας στη θάλασσα για τουλάχιστον 120 ημέρες τα δύο τελευταία χρόνια καθώς και βεβαιώσεις για την πιστοποίηση ακινησίας εκδίδονται από τα αρμόδια Λιμεναρχεία ενώ για κάθε επιπλέον πληροφορία αναφορικά με τα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας. Τηλέφωνο: 213 1501186.

Οι αιτήσεις γίνονται από τους δικαιούχους στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: