Πτήσεις «Eazyjet» και «Ryanair» για τη φετινή τουριστική περίοδο στο Αεροδρόμιο Ακτίου

Νέες πτήσεις προς Άκτιο, Κέρκυρα και Ζάκυνθο, ανακοίνωσε για την φετινή τουριστική περίοδο η αεροπορική εταιρεία «Eazyjet». Πτήσεις στο αεροδρόμιο του Ακτίου, μεταξύ των άλλων περιοχών της χώρας, θα πραγματοποιεί κατά την τουριστική περίοδο από το Ηνωμένο Βασίλειο και η αεροπορική εταιρεία «Ryanair».

Από το Μπρίστολ Αγγλίας προς το αεροδρόμιο του Ακτίου, που καλύπτει κυρίως Πρέβεζα και Λευκάδα, θα εκτελούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή από 19 Μαΐου έως 27 Οκτωβρίου. Από 28 Ιουνίου έως 2 Σεπτεμβρίου θα εκτελεί από το αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Στην Κέρκυρα θα εκτελεί από 30 Μαΐου έως 24 Οκτωβρίου από το Μπέλφαστ μια πτήση κάθε Κυριακή και στη Ζάκυνθο από το αεροδρόμιο Λούτον δύο την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Σάββατο, από 22 Μαΐου έως 30 Οκτωβρίου.

Οι πτήσεις της «Ryanair» ξεκινούν την 1η Ιουλίου και θα συνδέουν απευθείας το αεροδρόμιο Στάνστεν με Σαντορίνη, Ζάκυνθο και Άκτιο με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *