Πρωτοφανές περιστατικό στην Φιλιππιάδα: Πολίτης γρονθοκόπησε δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Ζηρού

Ένα πρωτοφανές περιστατικό στο χώρο της αυτοδιοίκησης έλαβε χώρα εχθές το βράδυ μετά το τέλος της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ζηρού, στην Φιλιππιάδα.

Kάτοικος του Δήμου γρονθοκόπησε δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης διότι ένιωσε θιγμένος από τα όσα είπε ο Δημ.σύμβουλος στην τοποθέτησή του για το πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι δημότες αναφορικά με τον δημόσιο χώρο.

Ο πολίτης ένιωσε προσβεβλημένος και μόλις τελείωσε το δημοτικό συμβούλιο, έστησε καρτέρι στον δημοτικό σύμβουλο στον οποίον και επιτέθηκε καταφέρνοντας του χτυπήματα στο κεφάλι.

Ο δημοτικός σύμβουλος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζηρού καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο την αήθη επίθεση που δέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, έξω από το Δημαρχείο Φιλιππιάδας, μετά το τέλος της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

“Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή μας προς τον συνάδελφο Δημοτικό Σύμβουλο και υπογραμμίζουμε σε όλους τους τόνους, ότι η βία είναι απολύτως καταδικαστέα στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει τη διακοπή κάθε συνεργασίας με τον επιτιθέμενο, ο οποίος λόγω της επαγγελματικής του ενασχόλησης έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με τον Δήμο και την έναρξη όλων των απαιτούμενων διαδικασιών διοικητικής αποβολής του από καταληφθείσα δημοτική έκταση”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: