Πρόταση για την βελτίωση αγροτικής οδού στην Τ.Κ Χειμαδιού θα υποβάλλει ο Δήμος Πρέβεζας στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

Tην υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, ο οποίος αφορά την βελτίωση αγροτικής οδού Τ.Κ Χειμαδιού του Δήμου Πρέβεζας για την πρόσβαση σε γεωργική γη και αγροτικές εκμεταλλεύσεις , αποφάσισε σε σημερινή της κατεπείγουσα συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας.

Το πεδίο εφαρμογής της δράσης περιλαμβάνει την κατασκευή έργων πρόσβασης σε γεωργική γη ή κτηνοτροφική εκμετάλλευση με υποχρεωτική την ασφαλτόστρωση ή την τσιμεντόστρωση. Στο πλαίσιο της δράσης, είναι δυνατή η χρηματοδότηση εργασιών βελτίωσης των υφιστάμενων αγροτικών οδών, όπως βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών των οδών ή κατασκευή μικρών τεχνικών έργων (οχετοί απορροής όμβριων υδάτων, τοιχία αντιστήριξης κ.ά.).

Με την ίδια απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο για την συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης στήριξης και κάθε απαιτούμενου δικαιολογητικού του έργου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: