Πρεβεζάνικο ούζο κέρασε μέσω της ΕΡΤ 1 η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας

Το Πρεβεζάνικο ούζο παρουσιάστηκε την Κυριακή στην εκπομπή “ΕΡΤ Σαββατοκύριακο” της ΕΡΤ 1. Σε σχετικό δελτίο τύπου η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας αναφέρει : “Μέσα στα πλαίσια της προώθησης του τουριστικού μας προϊόντος θεωρούμε σημαντικό και απαραίτητο ως Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας την προώθηση και προβολή των ιδιαίτερων τοπικών προϊόντων που χαρακτηρίζουν την πόλη μας.

Το ούζο έχει παράδοση στην πόλη μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, άλλωστε δεν πάει παραλία, θάλασσα και καλή παρέα χωρίς την συντροφιά του ούζου και ενός υπέροχου μεζέ θαλασσινών, από αλιεύματα του Αμβρακικού και του Ιονίου Πελάγους.

Η παλιά παράδοση έλεγε πως στα ουζερί της Πρέβεζας, ο πελάτης ζυγιζόταν πριν μπει στο κατάστημα και ξαναζυγιζόταν όταν θα έφευγε και έβλεπαν πόσα κιλά ούζο έχει καταναλώσει για να πληρώσει!!!!

Με εξαιρετικό τρόπο ο κύριος Νικόλαος Παπαδημητρίου, ουζοπαραγωγός και τυποποιητής τσίπουρου, όπως και ο κύριος Φυσέκης Θωμάς ,ουζοπαραγωγός και τυποποιητής τσίπουρου, μίλησαν με τους παρουσιαστές της εκπομπής για το ιδιαίτερο τοπικό μας προϊόν, θα λέγαμε και εθνικό μας προϊόν, όπου και τους ευχαριστούμε ως Νέα Ένωση Ξενοδόχων για την άψογη συνεργασία και το καλό αποτέλεσμα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας θα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για την στήριξη των τοπικών προϊόντων με κάποιες προωθητικές ενέργειες που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα στις ρεσεψιόν των ξενοδοχείων, αλλά φυσικά χρειαζόμαστε και την ανάλογη συνεργασία και ποιότητα, ώστε να υπάρχουν προσιτές τιμές από τους τοπικούς παραγωγούς και τυποποιητές.

Θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε την ΕΡΤ 1, τους παρουσιαστές της εκπομπής Γιάννη Σκάλκο και Κώστα Λασκαράτο, τον Κύριο Προκόπη Αγγελόπουλο συνεργάτη της εκπομπής, την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Κυρία Χαρά Ψαθά, τους συντελεστές της εκπομπής, τον Κύριο Θωμά Πεπόνη για τον υπέροχο χώρο του “Nicopolis Club” που μας διέθεσε, όπως επίσης τους Κυρίους Θωμά Φυσέκη και
Νικόλαο Παπαδημητρίου.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: