Πρέβεζα: Μην απευθύνεστε στον Δήμαρχο για τη σύνδεση με την Ιόνια Οδό… έχει άλλα «προβλήματα» να λύσει

Συνεχίζεται η κριτική για τους οδικούς άξονες και συγκεκριμένα για τη σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια οδό. Τα πυρά στρέφονται μεταξύ άλλων και προς τον Δήμαρχο Πρέβεζας Ν. Γεωργάκο με ανακοινώσεις παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Δεν ξέρω εάν η σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, όπως ζητά η Δημοτική Παράταξη «Στροφή Στο Μέλλον» θα αποφέρει κάποιο αποτέλεσμα. Το ζητούμενο δεν είναι να γίνονται συνεδριάσεις στο Δήμο, μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις, διότι όπως εκτιμώ, δεν υπάρχει Δημοτική Παράταξη που να αρνείται τη σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό. Τα ψηφίσματα που εκδίδει κάθε τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο, καταλήγουν –εάν όχι όλα- τα περισσότερα από αυτά στον κάλαθο των αχρήστων του εκάστοτε Υπουργού.

Όσον αφορά στην κριτική που ασκείται στον Δήμαρχο Ν. Γεωργάκο από άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Θα πω ότι ο Δήμαρχος τα δύο χρόνια που βρίσκεται στο «τιμόνι» του Δήμου, πέραν των επισκέψεων στα Υπουργεία και τις φωτογραφίες όλο χαμόγελα – όταν δεν φοράει μάσκα- συνηθίζει να αποφεύγει να απαντήσει στα ερωτήματα της κοινής γνώμης.

Πότε έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον ο Δήμαρχος για την ανάπτυξη της Πρέβεζας δίνοντας το βάρος σε οδικούς άξονες, εμπορικές δραστηριότητες όπως το λιμάνι κ.ά.; Προωθεί τον Τουρισμό αλλά… μονομερώς. Δεν θέλει να καταλάβει ο κ. Γεωργάκος ότι Τουρισμός δεν είναι μόνο τα ιστιοφόρα.

Για να επανέλθω στο ζήτημα των οδικών αξόνων. Το ζητούμενο είναι να ασκηθεί πίεση σε κεντρικό επίπεδο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Υποδομών, πρωτίστως από τους Βουλευτές του Νομού, οι οποίοι ποιούν την νήσσαν για το θέμα και αναλώνονται σε δευτερευούσης σημασίας ανακοινώσεις… επίσης για τις εντυπώσεις.

 

Τοπκή Φωνή Πρέβεζας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: