Με επιπλέον χρήματα για την κάλυψη αναγκών προμήθειας υγειονομικού υλικού , ενισχύονται οι σχολικές μονάδες Δήμου Πρέβεζας

Με επιπλέον ποσό ( 6.000 ευρώ για την Α/θμια και 6.000 ευρώ για την Β/θμια) θα ενισχυθούν -πέραν των τακτικών επιχορηγήσεων- τα σχολεία του Δήμου Πρέβεζας έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τυχόν ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό (είδη καθαριότητας και υγιεινής, απολυμαντικά , μάσκες, γάντια κλπ).

Σύμφωνα με τις αντίστοιχες αποφάσεις που έλαβαν οι Επιτροπές κατόπιν εισηγήσεων των προέδρων τους Λεωνίδα Αργυρού ( Α/θμια) και Αθηνάς Κωνσταντάκη( Β/θμια),το ποσό αυτό θα κατανεμηθεί στο κάθε σχολείο ανάλογα με το μαθητικό δυναμικό που φοιτά σε αυτό και αποκλειστικά για την προμήθεια υγειονομικού υλικού ανάλογα με τις ανάγκες κάθε σχολικής μονάδας.

Έτσι θα καλυφθούν οι αυξημένες απαιτήσεις που έχουν δημιουργήσει τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του covid 19 στα σχολεία, χωρίς να χρειαστεί να δαπανηθούν για τον σκοπό αυτό χρήματα από τις τακτικές κατανομές.

Να σημειωθεί ότι έχει ολοκληρωθεί η Γ΄κατανομή των προβλεπόμενων ποσών στα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας και μέχρι το τέλος του έτους θα ακολουθήσει ακόμη μια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: