Με αρνητικά self test και αρκετές απουσίες η πρώτη μέρα επανέναρξης των “διά ζώσης” μαθημάτων στην Π.Ε Πρέβεζας

Χωρίς προβλήματα στους Δήμους Πρέβεζας και Πάργας αλλά με περιορισμένη προσέλευση μαθητών στα σχολεία που λειτουργούν στο Θεσπρωτικό του Δήμου Ζηρού (εκεί όπου τις τελευταίες μέρες σημειώθηκαν εστίες covid 19) κύλησε η πρώτη μέρα της επανέναρξης των σχολείων όλων των βαθμίδων στην Π.Ε Πρέβεζας.

Σύμφωνα με στοιχεία της Πρωτοβάθμιας Eκπαίδευσης τόσο στον Δήμο Πρέβεζας, όσο και στον Δήμο Πάργας, στα σχολεία προσήλθε το 100% των μαθητών και των εκπαιδευτικών με το “αποδεικτικό” δήλωσης αρνητικού self test, ωστόσο στο πρώτο δημοτικό σχολείο Θεσπρωτικού προσήλθε στις τάξεις το 16% των μαθητών , στο πρώτο νηπιαγωγείο το 14% ενώ στο δεύτερο νηπιαγωγείο δεν πήγε στο σχολείο κανένα παιδί.

Επίσης σε καραντίνα βρίσκεται μια εκπαιδευτικός η οποία θα επανεξεταστεί τις επόμενες μέρες για να διαπιστωθεί αν είναι τελικά θετική.

Στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλα τα τα self test εκπαιδευτικών και μαθητών ήταν αρνητικά, ενώ διαπιστώθηκαν δύο περιπτώσεις ψευδώς θετικών self test τα οποία επαναλήφθηκαν στο Νοσοκομείο και τελικά διαπιστώθηκε ότι ήταν αρνητικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: