Με 217 κρούσματα κορονοϊού στην εκπαιδευτική κοινότητα ξεκίνησε η πρώτη μέρα του σχολείου για το 2022 στην Π.Ε Πρέβεζας

Με αλλαγές στα υγειονομικά πρωτόκολλα που έφερε η μετάλλαξη Όμικρον επέστρεψαν σήμερα τις σχολικές αίθουσες μαθητές και εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μετά τις διακοπές των εορτών.

Στην Π.Ε Πρέβεζας η έναρξη της πρώτης μέρας του σχολείου για το 2022 έγινε με 217 συνολικά κρούσματα κορονοϊού σε μαθητές και εκπαιδευτικούς τα οποία εντοπίστηκαν μέσω self test και rapid test .

Ειδικότερα στα σχολεία της Α/θμιας ανιχνεύθηκαν 56 κρούσματα σε μαθητές και 14 σε εκπαιδευτικούς, ενώ στα σχολεία της Β/θμιας ανιχνεύθηκαν 132 κρούσματα σε μαθητές και 15 σε εκπαιδευτικούς.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα η είσοδος μαθητών και εκπαιδευτικών, εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, γίνεται με την επίδειξη αρνητικού test. Ειδικότερα για την εβδομάδα που διανύουμε μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου προβλέπεται η διεξαγωγή τριών self test, και από την ερχόμενη εβδομάδα στις 17 Ιανουαρίου τα απαραίτητα self test θα είναι δύο ανά εβδομάδα, έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο, την Τρίτη και την Παρασκευή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: