Κρούσματα κορονοϊού έδειξαν τα σημερινά rapid test σε Άσσο και Θεσπρωτικό

Θετικά τεστ Covid 19 και μάλιστα αυξημένα βεβαιώθηκαν σήμερα Πέμπτη, κατά τη διενέργεια rapid test που πραγματοποίησε κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε Θεσπρωτικό και Άσσο.

Πιο συγκεκριμένα στο Θεσπρωτικό ελέγχθηκαν 167 δημότες τoυ δήμου Ζηρού μας και βρέθηκαν 3 θετικά, εκ των οποίων τα δύο άτομα προερχόταν από καραντίνα.

Στην Κοινότητα του Άσσου ανιχνεύτηκαν 5 θετικά τεστ επί συνόλου 60 ατόμων που υποβλήθηκαν στον σχετικό έλεγχο.

Τα δύο προερχόταν από καραντίνα, άλλα δύο επαναβεβαιώθηκαν καθώς είχαν νοσήσει και ακολουθούσαν τις οδηγίες των αρμοδίων υγειονομικών Υπηρεσιών, ενώ ένα ακόμη άτομο βεβαιώθηκε θετικό χωρίς να έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα κανένα σύμπτωμα.

Τα σημερινά αποτελέσματα των rapid test φανερώνουν ότι ο κορωνοϊός είναι παρών αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ζηρού και εφιστά την ιδιαίτερη προσοχή όλων για να καταφέρουν -σε συνδυασμό και με την επιτάχυνση των εμβολιασμών- να επιστρέψουν όλοι σύντομα στους κανονικούς ρυθμούς ζωής.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Ζηρού βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, προκειμένου τα rapid test να συνεχιστούν και να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της Covid 19.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: