Κινητοποίηση από εργαζόμενους στον επισιτισμό – τουρισμό Πρέβεζας και Πάργας

Κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στην Πρέβεζα, στο πλαίσιο της πανελλαδικής μέρας δράσης εργαζομένων στον επισιτισμό – τουρισμό.

Στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το ΟΑΕΔ συμμετείχε το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας και τα σωματεία εργαζομένων στον τουρισμό- επισιτισμό Πρέβεζας και Πάργας .

Οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν να επιστρέψουν όλοι στη δουλειά με όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα, με μέτρα προστασίας της υγείας και στήριξη όλων μέχρι να ανοίξουν και πάλι οι επιχειρήσεις, ενώ κατέθεσαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους στον Διευθυντή του ΟΑΕΔ Πρέβεζας.

Αμέσως μετά η ΛΑΝΤΖΑ Πάργας, μέλη της Αγωνιστικής Παρέμβασης ιδιωτικών υπαλλήλων μαζί με μέλη της «επιτροπής αγώνα εργαζομένων επισιτισμού-τουρισμού-διανομέων», πραγματοποίησαν παράσταση στην επιθεώρηση εργασίας όπου ζήτησαν την εντατικοποίηση των ελέγχων στους χώρους δουλειάς.

Οι συγκεντρωμένοι ανέφεραν ότι θα κλιμακώσουν και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους την 1η Μάη με κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Κάππα στον Άγιο Θωμά αλλά και στην 24ωρη απεργία στις 6 Μάη που έχουν προκηρύξει Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και πρωτοβάθμια σωματεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: