Εντάχθηκε στο “Αντώνης Τρίτσης” το έργο βελτίωσης ενεργειακής απόδοσης των υποδομών ύδρευσης Δήμου Ζηρού-

Την ικανοποίησή του για την ένταξη του έργου “Βελτίωση ενεργειακής απόδοσης των υποδομών ύδρευσης Δήμου Ζηρού” στον Άξονα «Περιβάλλον», του Προγράμματος “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ” με προϋπολογισμό 4.798.765,28 € το οποίο υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, εκφράζει ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής.

Το έργο θα δώσει τη δυνατότητα βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης, την εξοικονόμηση ενέργειας και την εγκατάσταση “έξυπνων” συστημάτων διαχείρισης στις υποδομές του Δήμου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καλαντζής, με το έργο αυτό η περιοχή μπαίνει σε μια νέα εποχή στην ύδρευση και αποχέτευση.

Η μελέτη που εκπόνησε η Τ.Υ του Δήμου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την αντικατάσταση του παλιού ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού με υποβρύχιες αντλίες νέας τεχνολογίας,συσκευές ασύρματης μετάδοσης δεδομένων σε κεντρικό σταθμό και ολική ανακατασκευή όλων των αντλιοστασίων (συνολικά 40 ) ύδρευσης και εγκαταστάσεων βιολογικών σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό.

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί τον κ.Πέτσα και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου υπογραμμίζοντας ότι έχουν υποβληθεί 11 προτάσεις ώριμες στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και αναμένουν νέες εντάξεις άμεσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: