Δυο σκυλιά νεκρά σε κλουβιά στο παράνομο Δημοτικό Κυνοκομείο Πρέβεζας

Τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν μέσα στο παράνομο Δημοτικό Κυνοκομείο Πρέβεζας – εντός και πέριξ του οποίου στην περιοχή του Νεοχωρίου ζουν περίπου 250 σκυλιά – αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μόνο σήμερα εκεί βρέθηκαν τουλάχιστον δύο από αυτά νεκρά μέσα στα κλουβιά τους.

Με ανάρτηση της στη δημόσια ομάδα στο facebook «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ» η Ραφαέλα Σαλίχου επισημαίνει τα εξής: «Ευχαριστούμε πολύ τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο,το δημοτικό συμβούλιο και όλους όσους εμπλέκονται για την αμέριστη προσοχή που δίνουν στα ζώα του καταφυγίου.».

Δυστυχώς οι τραγικές συνθήκες διαβίωσης για όλα αυτά τα ζώα έχουν επισημανθεί επανειλημμένα από τον σύλλογο «Παρέμβαση Για Τα Ζώα» χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Μάλιστα η Δώρα Τσάτση, πρόεδρος του φιλοζωικού φορέα, μιλώντας στο www.zoosos.gr επισήμανε ότι ζήτησαν από τον δήμο να υπογράψει έγγραφο ότι παραχωρεί τα σκυλιά στον σύλλογο τους, ώστε να φροντίσουν με τη βοήθεια άλλων φιλόζωων για τη φιλοξενία τους καθώς και την προώθηση σταδιακά των υιοθεσιών τους εντός και εκτός Ελλάδας και ουδέποτε αυτό συνέβη.

Τελικά για όσα συμβαίνουν εκεί εις βάρος των ζώων ούτε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας ενδιαφέρεται; Γιατί προφανώς την τοπική κοινωνία δεν την ενοχλεί ότι τα σκυλιά ζουν και πεθαίνουν έγκλειστα και οι δημοτικοί άρχοντες συνεχίζουν να κάνουν χατίρια σε ντόπιους ψηφοφόρους αιχμαλωτίζοντας αδέσποτα χωρίς όμως να τους παρέχουν καμιά ουσιαστική φροντίδα πέραν αυτού.

Πρόσφατα οι τραγικές συνθήκες διαβίωσης των σκυλιών που κακοποιούσε ο Δήμος Ζηρού έκαναν τον γύρο της Ελλάδας, άραγε στον Δήμο Πρέβεζας κανένας δεν ενοχλείται από αυτές τις τριτοκοσμικές εικόνες;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: