Χωρίς αυξήσεις το τιμολόγιο της ΔΕΥΑ Πρέβεζας για το 2022

Χωρίς αυξήσεις θα είναι και για το 2022 το τιμολόγιο παρεχόμενων υπηρεσιών της ΔΕΥΑ Πρέβεζας, σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη σε πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Παρότι θα πρέπει , μετά την επέκταση της χωρικής αρμοδιότητας της ΔΕΥΑΠ σε Λούρο και Ζάλογγο να υπάρξει αναμόρφωση της τιμολόγησης στις δύο αυτές Δημοτικές Ενότητες , υπογραμμίστηκε πως πρέπει να γίνει περαιτέρω μελέτη την στοιχείων που θα προκύψουν ώστε να προκύψουν οι κατάλληλες τιμές στην τιμολόγηση.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΠ Φώτης Ζέρβας ειδικότερα, πρότεινε να μην υπάρξει καμία αύξηση στα ισχύοντα τιμολόγια και να εναρμονισθούν τα τέλη για συνδέσεις, διακλαδώσεις, εγγυήσεις και επανασυνδέσεις των Δ.Ε Λούρου και Ζαλόγγου με το τιμολόγιο της Δ.Ε Πρέβεζας (που άλλωστε δεν παρουσιάζουν και ιδιαίτερες διαφορές).

Την ίδια στιγμή, όπως δήλωσε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο κ.Ζέρβας η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Πρέβεζας, σχεδιάζει να δώσει τη δυνατότητα ρύθμισης οφειλών στα νοικοκυριά (οι οποίες έχουν ξεπεράσει τα 3 εκατ.700 χιλιάδες ευρώ) με καταμερισμό των ποσών σε πολλές και μικρές μηνιαίες δόσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: