Site icon Kanalaki News – Νέα και ειδήσεις από το Καναλάκι και την Πάργα

Νέα δρομολόγια λεωφορείων για τις κοινότητες Βράχου, Λυγιάς, Καστροσυκιάς, Λούτσας, Ριζών, Χειμαδιού, Καμαρίνας, Κρυοπηγής, Αρχαγγέλου, Ν. Σινώπης, και Ν. Σαμψούντας

Δύο νέα εβδομαδιαία δρομολόγια λεωφορείων του ΚΤΕΛ , για τη σύνδεση με την πόλη της Πρέβεζας θα έχουν από την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου οι τοπικές κοινότητες Βράχου, Λυγιάς, Καστροσυκιάς, Λούτσας, Ριζών, Χειμαδιού, Καμαρίνας, Κρυοπηγής, Αρχαγγέλου, Ν. Σινώπης, και Ν. Σαμψούντας, μετά τη συνάντηση που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Πρέβεζας κ. Σωτήρη Μπεζεβέγκη.
Μεταξύ άλλων ο Aντιπεριφερειάρχης μετέφερε στον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ τα παράπονα των πολιτών για τη δυσκολία μετακίνησης και ζήτησε την προσθήκη δρομολογίων, προκειμένου οι υπερήλικες, οι ενήλικες, οι έφηβοι κάτοικοι πολλών κοινοτήτων να μην αποκλείονται από τη λήψη βασικών παροχών (όπως η υγεία, η τροφοδοσία, η ψυχαγωγία κ.α).
“Στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας και στη βελτίωση των συνθηκών ζωή τους και το αποδεικνύουμε έμπρακτα με κάθε ευκαιρία. Τα νέα δρομολόγια θα δώσουν στους πολίτες τη δυνατότητα να μετακινούνται από τα χωριά τους στην πόλη της Πρέβεζας και αντίστροφα και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη” δήλωσε ο κος Ιωάννου.
Παράλληλα ο κ. Ιωάννου ευχαριστεί θερμά, τον Πρόεδρο Σωτήρη Μπεζεβέγκη και το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Πρέβεζας, για την κοινωνική ευαισθησία που επέδειξαν με την άμεση ανταπόκρισή τους στην εξεύρεση λύσης.
Exit mobile version