Σοβαρό επεισόδιο σε πτήση με διάσημη Ρωσίδα μπαλαρίνα η οποία αρνήθηκε να φορέσει μάσκα(video)

 

Σοβαρό επεισόδιο δημιούργησε η πρώην πρίμα μπαλαρίνα του Μπολσόι, Αναστασία Βολότσκοβα, όταν κατά τη διάρκεια της επιστροφής της από τις διακοπές της στις Μαλβίδες προς τη τη Μόσχα, αρνήθηκε να συμορφωθεί με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να φορέσει μάσκα στο αεροσκάφους.

Οι αεροσυνοδοί προσπάθησαν να πείσουν την 45χρονη σταρ να φορέσει τη μάσκα της, χωρίς όμως επιτυχία, με το επεισόδιο να διαρκεί τρεις ώρες.

Κατά την προσγείωση του αεροσκάφους στη Μόσχα, την μπαλαρίνα συνέλαβαν αστυνομικοί, όπου και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που Αναστασία Βολότσκοβα απασχόλησε με αρνητικό τρόπο τη δημοσιότητα. Τον Αύγουστο το 2020 την είχε επιβληθεί πρόστιμο 460 ευρώ, επειδή ύστερα από ταξίδι, έσπασε την καραντίνα.

Για την ιστορία η Αναστασία Βολότσκοβα είναι η πρώην πρίμα μπαλαρίνα η οποία είχε το 2017 είχε παρομοιάσει το μεγαλύτερο θέατρο της Μόσχας, το Μπολσόι, με έναν μεγάλο οίκο ανοχής, στον οποίον οι μπαλαρίνες υπηρετούν σεξουαλικά τους διευθυντές και τα άλλα μέλη του θεάτρου.

 

Ανταπόκριση: Αχιλλέας Πατσούκας/ertnews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: