Οι άτυχες στιγμές της Βαρντάλος στα ξενοδοχεία

Οι άτυχες στιγμές της Νία Βαρντάλος στα ξενοδοχεία πληθαίνουν. Σε μόλις μία εβδομάδα, δύο tweet της αναφορικά με τη διαμονή της στην Ατλάντα και στο μέρος που βρίσκεται τώρα (και δεν το κατονομάζει), μάλλον την έχουν ταρακουνήσει.

Το χθεσινό της tweet είχε να κάνει με την ξενοδοχειακή της εμπειρία, μόνο που έδειχνε αρκετά πιο σοβαρό από το προηγούμενο που εξέφραζε παράπονα. Συνοδευόταν από ένα μικρό βίντεο διάρκειας 14 δευτερολέπτων που έδειχνε πυροσβέστες να προσπαθούν να σβήσουν μια φωτιά: «Βρισκόμουν στο ξενοδοχείο μου και μύρισα καπνό, ο συναγερμός φωτιάς είχε κλείσει και ο διάδρομος είχε γεμίσει με καπνό. Στέλνω την αγάπη μου στη γυναίκα του τρίτου ορόφου που χτυπούσε τις πόρτες μαζί μου και κατεβήκαμε παρέα από τις σκάλες. Είμαι τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι τώρα εκτός (ξενοδοχείου)».

Στις 30 Οκτωβρίου, μόλις 6 μέρες πριν, είχε ανέβασε ένα Tweet για τη διοίκηση γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων ξενοδοχείου στην Ατλάντα ζητώντας να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί της.

«Το δωμάτιο μου δεν καθαρίστηκε για 5 μέρες, το ξενοδοχείο είναι βρώμικο, καμία αποστείρωση σε τίποτα, έχασαν τα ρούχα που έδωσα για στεγνό καθάρισμα και ο μάνατζερ που μου υποσχέθηκε πως θα με καλέσει επέστρεψε σπίτι του μετά τη βάρδια του. Πετάω αύριο νωρίς #δεμουαρέσεικαθόλουαυτό». Αυτό το tweet κατέβηκε μετά από λίγο καιρό και πιθανολογούμε ότι βρέθηκε τελικά λύση.

Η Νία, που σύντομα θα βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του τρίτου μέρους του «Γάμου αλά Ελληνικά» (αυτή τη φορά χωρίς τον αγαπημένο της μπαμπά Πορτοκάλο που απεβίωσε μέσα στο 2021), σίγουρα θα ελπίζει σε καλύτερη ξενοδοχειακή εμπειρία στην Ελλάδα όταν με το καλό ακουστεί η πρώτη κλακέτα.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: