Κουβέιτ: Αιγύπτια γέννησε στο σπίτι και έβαλε στο ψυγείο το νεκρό έμβρυο

Άνδρες της ασφάλειας στο Κουβέιτ, ανακρίνουν μια Αιγύπτια ομογενή, που είχε αφόρητους πόνους τοκετού στο διαμέρισμά της που βρίσκεται στο Φίντας και εν γνώσει του συζύγου της, έβαλε το έμβρυό της στο ψυγείο μετά τον θάνατό του, χωρίς να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.

Πηγή ασφαλείας είπε στην εφημερίδα “Al-Rai” ότι, μετά τον τοκετό, η γυναίκα ένιωσε κουρασμένη, οπότε ο σύζυγός της κάλεσε επείγουσα ιατρική βοήθεια και μεταφέροντάς τη στο νοσοκομείο και κάνοντας εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι είχε υποβληθεί σε δύσκολο τοκετό.

Η εφημερίδα, πρόσθεσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, παραδέχτηκαν ότι ο τοκετός είχε ήδη γίνει μια μέρα νωρίτερα στο διαμέρισμά τους στην περιοχή Φίντας και ότι το έμβρυο γεννήθηκε νεκρό και έτσι το έβαλαν στο ψυγείο.

Η πηγή ασφαλείας, ανέφερε ότι οι ανακριτικές αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό και ανέθεσαν στους αστυνομικούς να ερευνήσουν και να ανακαλύψουν τις συνθήκες.

Επεσήμανε ότι μετακομίζοντας στο διαμέρισμα βρέθηκε η σορός του εμβρύου και παραπέμφθηκε στο ιατροδικαστικό τμήμα για να ολοκληρωθεί η έρευνα και να διαπιστωθεί, εάν το έμβρυο γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό και απορρίφθηκε.

Η εφημερίδα του Κουβέιτ, ανέφερε ότι αποφασίστηκε η κράτηση του συζύγου για έρευνα και η γυναίκα νοσηλεύεται, φρουρούμενη.

 

Επιμέλεια: Ουαλίντ Ελίας, Λίβανος/ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: