Ιταλία: Μητέρα προσποιήθηκε την απαγωγή της 5χρονης κόρης της και στη συνέχεια έδειξε το σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα της

Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής

Τραγωδία σε εξέλιξη το τελευταίο 24ωρο στο Tremestieri Etneo της Κατάνια στη Σικελία.

Χθες το απόγευμα μια μητέρα είχε καταθέσει μήνυση για απαγωγή της κόρης της από το αυτοκίνητό της δια χειρός 3 ένοπλων κουκουλοφόρων και αφού την είχε παραλάβει από τον παιδικό σταθμό.

Η υπόθεση κινητοποίησε αμέσως τις τοπικές Αρχές, οι οποίες όμως δεν πείστηκαν από το αφήγημα. Οι Αρχές δεν βρήκαν μάρτυρες που να επιβεβαιώνουν την ιστορία αλλά ούτε εικόνες από κάμερες παρακολούθησης της περιοχής.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η μητέρα δεν κάλεσε αμέσως βοήθεια επί τόπου, αλλά πρώτα πήγε στο σπίτι της και μόνο σε δεύτερη φάση μετέβη στην Αστυνομία μαζί με μέλη της οικογενείας της. Γι’αυτό και οι Αρχές αμέσως ξεκίνησαν εκτενέστερες ενδοοικογενειακές ανακρίσεις για να εξιχνιάσουν το περιστατικό.

Κατά τη διάρκεια της νυχτερινής ανάκρισης, η μητέρα, μια νεαρή γυναίκα ηλικίας λίγο μεγαλύτερη των 20 ετών, φέρεται να διαψεύστηκε συχνά του διηγήματός της. Τελικά η νεαρή γυναίκα “έσπασε” και έδειξε το σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα της κόρης της, περίπου 200 μέτρα από το σπίτι τους.
Όπως μεταδίδει η ANSA, η ανακάλυψη του πτώματος φέρεται να κατέστη δυνατή χάρη στην “πίεση που της ασκήθηκε κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων” από τους ερευνητές.

Πρόκειται για την κατάληξη μιας υπόθεσης που από χθες αργά το απόγευμα ανησύχησε την Ιταλική κοινή γνώμη και που, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται περί οικογενειακής τραγωδίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: