Γαλλία: Πρωταθλήτρια του Τζούντο καταγγέλει συζυγική βία

 Γαλλίδα πρωταθλήτρια του τζούντο, Margaux Pinot, δημοσίευσε φωτογραφίες της, με γρονθοκοπημένο το πρόσωπο της, διαμαρτυρόμενη γιατί ο σύντροφος της αθλητής και προπονητής του Τζούντο, αφέθηκε ελεύθερος από το δικαστή λόγω “έλλειψης αποδείξεων”. Τον κατηγορεί ότι την έδειρε και προσπάθησε να την στραγγαλίσει.

Ο Alain Schmitt, δηλώνει ότι αυτός είναι το πραγματικό θύμα, η Margaux ήταν επιθετική, προσπάθησε να την απωθήσει.

Όμως οι ιατρικές και νοσοκομειακές  γνωματεύσεις, καταγράφουν λεπτομερώς τα βίαια χτυπήματα, που δέχτηκε το Σ/Κ  η πρωταθλήτρια στο πρόσωπο. Στο διαμέρισμα του ζεύγους, βρέθηκαν κηλίδες αίματος του θύματος παντού.

Γείτονες, άκουσαν τις εκκλήσεις βοήθειας της 27χρονης και την φιλοξένησαν μέχρι να έρθει η αστυνομία στις 2:30 το πρωί της Τετάρτης. Οι γιατροί, διέγνωσαν κάταγμα ρινός (μύτης).

Ο προπονητής πήγε αυτοφόρω, η εισαγγελία ζήτησε τη καταδίκη του σε ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή, όμως ο δικαστής τον άφησε ελεύθερο λόγω “έλλειψης αποδείξεων”.

Ο κόσμος του τζούντο, απο τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, μέχρι τον 4 φορες χρυσό ολυμπιονίκη Teddy Riner, δηλώνουν σοκαρισμένοι με την έκβαση της υπόθεσης.

Η εισαγγελία έκανε έφεση της απόφασης.

 

 

Ανταπόκριση: Θω,αϊς Παπαϊωάννου, Παρίσι/ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: