Στο “πορτοκαλί” του επικαιροποιημένου χάρτη του ΕΟΔΥ παραμένει για δεύτερη εβδομάδα η Πρέβεζα,

Στο “πορτοκαλί” του επικαιροποιημένου χάρτη του ΕΟΔΥ παραμένει για δεύτερη εβδομάδα η Πρέβεζα, ενώ στην ίδια κατηγορία εισήλθε πλέον και ο δεύτερος παραλιακός Νομός της Ηπείρου, η Θεσπρωτία.

Τα δεκάδες κρούσματα που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες μέρες στις δύο Π.Ε καθιστούν την κατάσταση οριακή, ωστόσο μέχρι στιγμής το “καθεστώς” της πορτοκαλί ζώνης δεν επιφέρει αλλαγές στην καθημερινότητα μόνιμων κατοίκων και χιλιάδων επισκεπτών που έχουν κατακλύσει τα παράλια. Τα Ιωάννινα και η Άρτα παραμένουν στο “επιδημιολογικό” επίπεδο 2 και στην κίτρινη ζώνη , ενώ σε εξέλιξη (με αργούς ρυθμούς όπως και σε όλη την Ελλάδα όμως) βρίσκονται οι εμβολιασμοί.

-Στην Π.Ε Πρέβεζας οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί στον μόνιμο πληθυσμό ανέρχονται στο 55% και οι εμβολιασμοί πρώτης δόσης στο 60%.

-Στην Π.Ε Θεσπρωτίας οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί στο μόνιμο πληθυσμό ανέρχονται στο 57%, ενώ οι εμβολιασμοί πρώτης δόσης φτάνουν στο 61%.

-Στην Π.Ε Ιωαννίνων και στον μόνιμο πληθυσμό οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί φτάνουν στο 44,5% και οι εμβολιασμοί πρώτης δόσης στο 48,2%.

-Τέλος στην Π.Ε Άρτας οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί στο μόνιμο πληθυσμό φτάνουν στο 46%, ενώ οι εμβολιασμοί πρώτης δόσης ανέρχονται στο 51%.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: