Στις πρώτες θέσεις βρίσκεται η Πάργα στους προορισμούς που θα επιλέξουν για διακοπές οι Νορβηγοί

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ελλάδα αναφορικά με τους προορισμούς που θα επιλέξουν για διακοπές οι Νορβηγοί φέτος, σύμφωνα με το διεθνές ταξιδιωτικό πρακτορείο Apollo.

Συγκεκριμένα, το 54% των Νορβηγών που ρωτήθηκαν δήλωσαν ότι επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα – στη δεύτερη θέση είναι η Κροατία.

Σχεδόν το 85% των 1.500 Νορβηγών που ρωτήθηκαν ως κύρια κίνητρα για διακοπές απάντησαν ότι θέλουν να απολαύσουν τον ήλιο και να κολυμπήσουν στη θάλασσα.

Στο μεταξύ, εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός για τους Νορβηγούς είναι και η Πάργα για το 2021, σύμφωνα πάντα με το διεθνές ταξιδιωτικό πρακτορείο Apollo, καθώς κατατάσσεται στην πρώτη τριάδα.

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα από την έρευνα είναι: 1) Κρήτη, 2) Ρόδος, 3) Πάργα, 4) Κροατία, 5) Zάκυνθος.

Στην έρευνα, η πλειονότητα των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θέλουν να κάνουν διακοπές σε ένα διαμέρισμα ή σε ένα μικρό, οικογενειακά διοικούμενο ξενοδοχείο και όχι σε μια διεθνή μεγάλη αλυσίδα, επειδή θέλουν να συνεισφέρουν άμεσα στους ντόπιους.

Αν και σχεδόν το 80% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι δεν έχουν κάνει κράτηση για τις διακοπές τους, το 70% είναι ήδη σε διαδικασία κράτησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: