Αγιά, Τρίκορφο, Βουβοπόταμος, Κυψέλη και Χόχλα εντάσσονται στο πρόγραμμα “Λευκές Περιοχές”

Δυνατότητα τηλεοπτικής κάλυψης αποκτούν πλέον , 160.869 νοικοκυριά σε 4.079 οικισμούς τα οποία σήμερα ουσιαστικά βρίσκονται “εκτός σήματος”.

Μέσω της δράσης “Λευκές Περιοχές” του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης οι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών αυτών θα μπορούν είτε μέσω της σελίδας white-areas.gov.gr είτε μέσω των ΚΕΠ να υποβάλλουν έως τις 5 Ιουλίου αίτηση για την δωρεάν απόκτηση του αναγκαίου εξοπλισμού που τους εξασφαλίζει πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας, καθώς και σε όσους τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης περιφερειακής εμβέλειας μεταδίδονται από τον πάροχο της επιλογής τους, σε χρονικό ορίζοντα 8 ετών.

Στο πρόγραμμα είναι ενταγμένες περιοχές και στους 3 Δήμους του Νομού. Πιο συγκεκριμένα, στον Δήμο Πρέβεζας εντάσσονται τα Ριζά και το Χειμαδιό (στην Δ.Ε Ζαλόγγου) και το Αλώνι και το Άνω Κοτσανόπουλο (στην Δ.Ε Λούρου).

Στον Δήμο Πάργας η Αγιά , το Τρίκορφο, ο Βουβοπόταμος, η Κυψέλη και η Χόχλα. Τα περισσότερα σημεία βρίσκονται στο Δήμο Ζηρού και αφορούν τις Τοπικές Κοινότητες ή οικισμούς Αγίας Παρασκευής Ανωγείου ,Βαθύ, Γεροπλάτανο. Γκούρα, Γοργόμυλο, Δρυμώνα, Μαρκάτες, Χαλίκια, Ριζοβούνι, Αγιο Γεώργιο, Γωνιά, Δρυόφυτο, Κερασώνα, Κλεισούρα και Παιδόπολη Ζηρού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: