Κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια στην Τοπική Κοινότητα Βουβοποτάμου Πρέβεζα

Ανησυχία επικρατεί μεταξύ των κατοίκων στην Τοπική Κοινότητα Βουβοποτάμου Πρέβεζας, όπου το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί διαρρήξεις σε τουλάχιστον σε 2 κατοικίες περιμετρικά του χωριού από αγνώστους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KanalakiNews.gr, στην πρώτη διάρρηξη οι δράστες εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών του σπιτιού, αφού παραβίασαν το παράθυρο, μπήκαν μέσα και αφαίρεσαν διάφορα πράγματα.

Μετά από αρκετές ήμερες έγινε  ακόμη μια διάρρηξη σπιτιού στο ίδιο χωριό. Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν και πάλι παράθυρο οικείας μπήκαν μέσα με σκοπό την κλοπή όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πράξη τους,  καθώς δεν υπήρχε κάτι αξίας εκεί με αποτέλεσμα να φύγουν άπρακτοι. Ωστόσο προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι στην προσπάθειά τους να βρουν οτιδήποτε αξίας.

Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχει το Kanalakinews.gr φαίνεται δρουν 2-3 άτομα μαζί, έχουν κλεμμένο αυτοκίνητο ή κλεμμένες πινακίδες, χτυπούν σε ένα χωριό και από τους μη κεντρικούς δρόμους πάνε στο επόμενο χωριό.

Οι γειτονιές που επιλέγουν έχουν αρκετούς δρόμους για διαφυγή  και ο χρόνος που ψάχνουν είναι πολύ λίγος. Συνήθως σε περιφερειακά σπίτια που δεν έχουν φως ή σκύλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: