Ευχές για την νέα σχολική χρονιά από την διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καναλλακίου κ. Ελένη Κολιοφώτη

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς  εύχομαι ολόψυχα σε όλα τα μέλη της  Εκπαιδευτικής  κοινότητας,  καλή σχολική χρονιά με υγεία, αγάπη, πρόοδο, δύναμη, δημιουργία, χαρά , θετική  ενέργεια , συνεργασία και ομαδικότητα !

Θερμές ευχές στους μαθητές και τις μαθήτριες για καλή πρόοδο. Με επιμονή και υπομονή να κατακτήσουν γνώσεις και να καλλιεργήσουν δεξιότητες και ήθος.   Να κάνουν φιλίες δυνατές και να  είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα   κάθε  μέρα !!!

Εύχομαι στους γονείς καλή δύναμη και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Στους  συναδέλφους  μου  ,εκπαιδευτικούς,εύχομαι  δύναμη, αισιοδοξία, έμπνευση και αντοχές στο δύσκολο ,  μα συνάμα  όμορφο   έργο τους. Βλέποντας τα λαμπερά ματάκια των μαθητών/τριών μας  , το γέλιο  , τις φωνές τους ,   όλα  τα  άλλα έρχονται δευτερα ….  Τίποτε δεν αξίζει περισσότερο από το να πλάθουμε προσωπικότητες με  πάθος  για τη ζωή και τη γνώση!!!

Όλοι μαζί , να συνεργαστούμε δημιουργικά σε όλη τη διάρκεια της νέας σχολικής και να  συμβάλουμε στην ολόπλευρη ανάπτυξη τής προσωπικότητας των μαθητών και των μαθητριών μας ,  για  να προχωρήσουν δυναμικά στον στίβο της ζωής.

Καλή, εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία!!!

 

Η Διευθύντρια

Ελένη Κολιοφώτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: