Αντίθεσή στη διεξαγωγή του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη η Λαϊκή Συσπείρωση Πάργας

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Πάργας δηλώνει την αντίθεσή της στη διεξαγωγή του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη (Παρασκευή 25/06/2021) και δεν θα συμμετάσχει.

Δεν είναι δυνατόν να συζητηθούν με τηλεδιάσκεψη φλέγοντα θέματα όπως οι κυκλοφοριακές μελέτες για τις Δ.Ε. Πάργας και Καναλακίου και Τ.Κ. Λούτσας (για τις δυο τελευταίες δεν μας έχουν δοθεί οι σχετικές μελέτες) και η δημιουργία Αιολικού σταθμού, παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, εγκατεστημένης ισχύος 40MW και τα συνοδά του έργα (Οδοποιία – Διασύνδεση) στη θέση «Κρανιά», των Δ.Ε Πάργας & Μαργαριτίου των Δήμων Πάργας και Ηγουμενίτσας των Π.Ε Πρεβέζης & Θεσπρωτίας της Περιφέρειας Ηπείρου (μάλιστα το θέμα τίθεται προ ημερησίας διάταξης ενώ θα έπρεπε να τεθεί ως τακτικό θέμα της ημερήσιας διάταξης).

Είναι θέματα πολύ σοβαρά που χρειάζονται διεξοδική ενημέρωση και συζήτηση. Και επειδή ακριβώς κατανοούμε τη σοβαρότητά τους θεωρούμε ότι η διαδικασία του ΔΣ με τηλεδιάσκεψη δεν θα προάγει τον γόνιμο έλεγχο και διάλογο που αποτελούν και την αποστολή και βασικό καθήκον του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ελπίζουμε πως η Δημοτική Αρχή θα κατανοήσει και η ίδια τη σοβαρότητα των θεμάτων και θα προχωρήσει σε αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου για να γίνει δια ζώσης.

Παρενθετικά υπενθυμίζουμε πως αυτές τις μέρες διεξάγεται το 21ο Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος δια ζώσης, υπό τις προϋποθέσεις και τα μέτρα που επιβάλλονται λόγω πανδημίας.

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: