Αναστολή λειτουργίας δύο τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Ν. Σινώπης λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Σε αναστολή λειτουργίας δύο τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Ν.Σινώπης μετά τον εντοπισμό δύο κρουσμάτων Covid-19 προχώρησε χθες η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας.

Πρόκειται για δυο μαθητές (αδέλφια) τα οποία παρουσίασαν συμπτώματα και βρέθηκαν θετικά στα τεστ που τους έγιναν, ενώ σε καραντίνα μπήκαν προληπτικά και άλλα 4 τέσσερα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή τα οποία ήρθαν σε επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Να θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στη Ν. Σινώπη (και πιο συγκεκριμένα στο Δημοτικό Κατάστημα) θα βρεθεί η κινητή μονάδα ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ τις ώρες 9:00 -14:00 προκειμένου να πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης (rapid test) για Covid-19 στον γενικό πληθυσμό.

Η δράση υποστηρίζεται από τον Δήμο Πρέβεζας, ενώ οι πολίτες που θα προσέρχονται στον χώρο πρέπει να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και έχοντας μαζί τους το ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα, ενώ θα λάβουν με μήνυμα στο κινητό τους το αποτέλεσμα του test.

Ο Δήμος Πρέβεζας εφιστά την προσοχή όλων μας και την τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής (μάσκες, αποστάσεις κλπ) έτσι ώστε να αποφευχθούν περιστατικά που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην περιοχή μας ενόψει και της τουριστικής περιόδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: