Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον τουρισμό στην Πάργα

Το χαμόγελο επέστρεψε στα πρόσωπα τον επιχειρηματιών στην Πάργα που βλέπουν καθημερινά να αυξάνεται ο αριθμός τον τουριστών.

Τα μηνύματα για την σεζόν είναι ενθαρρυντικά η πληρότητα της καθημερινές ημέρες αγγίζει το 60% ενώ τα Σαββατοκύριακα φτάνει και ξεπερνά το 70-80%, παρότι διανύουμε το μήνα Μάιο.

Οι σύγχρονοι αυτοκινητόδρομοι έχουν μειώσει της αποστάσεις και πολλοί είναι αυτοί που πραγματοποιούν εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα, ενώ οι έναρξη των διεθνών πτήσεων Τσάρτερ από την Αγγλία ,Γαλλία, Αυστρία, Φιλανδία ,Γερμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες αυξάνουν την πληρότητα τον μήνα που διανύουμε.

Η Πάργα είναι η πριγκίπισσα του Ιονίου , δαντελωτές παραλίες πρασινογάλαζα νερά που θυμίζουν εξωτικούς προορισμούς , δημιουργούν μια εικόνα έντονης συγκίνησης και απαράμιλλης ομορφιάς ,που κατακτά της καρδιές όσον επισκέπτονται την περιοχή.

Οι παραλίες με τους μικρούς ορμίσκους, τα κρυστάλλινα νερά που καθρεφτίζουν τα βότσαλα μαγεύουν τους τουρίστες που επιστρέφοντας στην γραφική πόλη αισθάνονται σαν να βρίσκονται σε κάποιο νησί.

Τα αμέτρητα σοκάκια μέσα από όμορφα κτίσματα με λουλούδια στα παρτέρια δίνουν άλλη αίσθηση στους τουρίστες κατά την διαδρομή προς το Κάστρο.

Στη Πάργα μπορείτε να περάσετε ονειρεμένες διακοπές με όλες της ανέσεις που προσφέρουν οι επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού και να κολυμπήσετε στης δημοφιλείς παραλίες Βάλτος, Παραλία Λύχνος, Παραλία Αλωνάκι Φαναρίου, Παραλία Πίσω Κρυονέρι, Παραλία Κρυονέρι ,Παραλία Αι Γαννάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: