Site icon Kanalaki News – Νέα και ειδήσεις από το Καναλάκι και την Πάργα

Καναλάκι: Άμεση Επέμβαση για την Επισκευή του Κεντρικού Αγωγού – Νίκος Ζαχαριάς: Η κοινωνική προσφορά των εργαζομένων ξεπερνάει τα λόγια

Σε μια συγκινητική και εντυπωσιακή επίδειξη επαγγελματισμού και αφοσίωσης, οι εργαζόμενοι του Δήμου Πάργας απέδειξαν για άλλη μια φορά την αφοσίωσή τους στις υπηρεσίες προς την κοινότητα, εγκαταλείποντας τις προσωπικές τους υποχρεώσεις και προτεραιότητες για να αντιμετωπίσουν μια επείγουσα κατάσταση.

Το βράδυ του Σαββάτου, στις 7:00, σημειώθηκε μια σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό που υδροδοτεί τέσσερα χωριά της περιοχής. Η καταστροφή αυτή, που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρές αναταραχές στην καθημερινότητα των κατοίκων, απαιτούσε άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση. Οι εργαζόμενοι του Δήμου, αντέδρασαν με ταχύτητα και αποφασιστικότητα.

Στην επιχείρηση αποκατάστασης συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπούσιος, ο υδραυλικός Θοδωρής Πάντος, ο χειριστής Μάκης Δήμας και ο Χρήστος Τερνέζης. Σε μόλις τρεις ώρες, η ομάδα κατάφερε να επισκευάσει τον αγωγό και να επαναφέρει τη νεροδότηση στο δίκτυο. Η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα με την οποία αντέδρασαν οι εργαζόμενοι, υπό συνθήκες πίεσης και εκτός του κανονικού τους ωραρίου, είναι αξιοσημείωτη.

Ο Δήμαρχος Πάργας, Νίκος Ζαχαριάς, αναγνώρισε την άμεση ανταπόκριση και την προσφορά των εργαζομένων, δηλώνοντας ότι οι ευχαριστίες και οι επαίνους δεν είναι ποτέ αρκετοί για να εκφράσουν την εκτίμηση προς την αφοσίωσή τους. «Όταν οι εργαζόμενοι του Δήμου αφήνουν στην άκρη τις προσωπικές τους υποχρεώσεις, τις οικογένειες, τους φίλους και τη διασκέδασή τους για να αντιμετωπίσουν κρίσιμες καταστάσεις, αυτό δεν είναι απλώς επαγγελματική υποχρέωση, αλλά πραγματικό λειτούργημα και κοινωνική προσφορά», τόνισε ο κ. Ζαχαριάς.

Η ενέργεια αυτή των εργαζομένων αναδεικνύει την αφοσίωση και την υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει την ομάδα του Δήμου Πάργας, επιβεβαιώνοντας την αξία της συλλογικής προσφοράς στην εξυπηρέτηση των αναγκών της κοινότητας.

Exit mobile version