Υψηλός πάλι ο αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού στην Ήπειρο – Έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν απευθύνει ο Δήμος Ηγουμενίτσας.

Υψηλός ήταν και χθες ο αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού στην Ήπειρο, φτάνοντας στα 68. Έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν απευθύνει ο Δήμος Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, στα Ιωάννινα οι θετικοί στον ιό ανήλθαν στους 54, στην Θεσπρωτία διαγνώστηκαν οχτώ και από τρία καταγράφηκαν σε Άρτα και Πρέβεζα. Συνολικά στη χώρα τα κρούσματα ήταν 2.065, οι διασωληνωμένοι 139, ενώ 10 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους.

Έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν απευθύνει ο Δήμος Ηγουμενίτσας.
«Το εμβόλιο είναι προαιρετικό, αλλά απαραίτητο για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας» επισημαίνεται σε ανακοίνωση.

Επικαλούμενος το ικανοποιητικό επίπεδο της εμβολιαστικής κάλυψης, τονίζει ότι «η προσπάθεια θα πρέπει να ενταθεί ακόμη περισσότερο. Να αναλάβουν όλοι την ευθύνη τους ώστε σύντομα να βγούμε από την εφιαλτική κατάσταση των τελευταίων χρόνων».

Μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», ο Δήμος Ηγουμενίτσας ολοκλήρωσε την μεταφορά όσων δεν μπορούσαν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα.

Ταυτόχρονα συνεχίζει να βρίσκεται στη διάθεση όσων επιθυμούν να εμβολιαστούν και δεν μπορούν να επισκεφθούν μόνοι τους το πλησιέστερο εμβολιαστικό κέντρο, απευθυνόμενοι στο ΚΕΠ Υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: