Συσκέψεις για οργάνωση των κινητοποιήσεων στην Ήπειρο

Σε τροχιά κινητοποιήσεων βρίσκονται οι αγρότες της Ηπείρου πραγματοποιώντας τοπικές διαμαρτυρίες αλλά και διαρκείς συσκέψεις για τον καθορισμό της δράσης τους.

Την Τετάρτη το μεσημέρι, εκπρόσωποι των αγροτών Ιωαννίνων συναντήθηκαν και αποφάσισαν να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις με μορφές και τρόπους που θα καθορίσουν στην συνέλευσή της Παρασκευής.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ιωαννίνων, Θεοχάρης Λούρης, μιλώντας στην ΕΡΤ Ιωαννίνων ανέφερε ότι ο αγώνας είναι μονόδρομος, καθώς οι πρόσφατες εξαγγελίες της Κυβέρνησης δεν απαντούν στα αιτήματα που ταλανίζουν τον κλάδο.

Συνάντηση για να προγραμματίσουν την αγωνιστική δράση τους θα έχουν την Παρασκευή και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Κινητοποιήσεων Θεσπρωτίας.

Την Τρίτη οι αγρότες της Άρτας που βρίσκονται σε εγρήγορση, έκαναν πορεία διαμαρτυρίας και με τα αγροτικά μηχανήματά τους έφτασαν έξω από το δημαρχείο της Πόλης.

Το αγροτικό θα απασχολήσει και το Περιφερειακό Συμβούλιο και ήδη έχει προγραμματισθεί ειδική συνεδρίαση για σήμερα το βράδυ. Την κεντρική εισήγηση θα κάνει η “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: