Συνεχίζει να είναι πρώτη στους εμβολιασμούς η Θεσπρωτία

Συνεχίζεται η σταδιακή αποκλιμάκωση της πανδημίας τόσο σε επίπεδο χώρας, όσο και σε τοπικό, γεγονός που δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας για το επόμενο διάστημα, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται και η επαναφορά στην κανονικότητα.

Οι ειδικοί βέβαια εξακολουθούν να εφιστούν την προσοχή στους πολίτες, καθώς ο ιός βρίσκεται ανάμεσά μας και με κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνουν το πόσο σημαντικό είναι να επιταχυνθεί η διαδικασία του εμβολιασμού.

Η αποκλιμάκωση της πανδημίας αποτυπώνεται και στον επικαιροποιημένο χάρτη, σύμφωνα με τον οποίο στο πράσινο επίπεδο βρίσκονται οι Π.Ε. Πρέβεζας και Άρτας, ενώ η Π.Ε. Ιωαννίνων μετακινήθηκε από το πορτοκαλί στο κίτρινο, όπου βρίσκεται και η Θεσπρωτία.

Από τον χάρτη προκύπτει ότι η Θεσπρωτία προηγείται στους εμβολιασμούς, καθώς η εμβολιαστική κάλυψη με μια δόση ανέρχεται στο 52,16%, ενώ οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί φτάνουν το 32.92%

Ακολουθεί η Π.Ε. Πρέβεζας, όπου η εμβολιαστική κάλυψη πρώτης δόσης ανέρχεται στο 40,28% ενώ οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί στο 21,05%.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Π.Ε. Ιωαννίνων, όπου η εμβολιαστική κάλυψη με μία δόση ανέρχεται στο 37,56% και οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί στο 22,51.

Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Π.Ε. Άρτας, όπου η εμβολιαστική κάλυψη με τουλάχιστον μια δόση ανέρχεται στο 30,83%, ενώ οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: