Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός για το έργο “Δικτύωση και προβολή της Πολιτιστικής διαδρομής των αρχαίων θεάτρων Ηπείρου”

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Περιφέρεια Ηπείρου ο διαγωνισμός για την υλοποίηση του έργου “Δικτύωση και προβολή της Πολιτιστικής διαδρομής των αρχαίων θεάτρων της Ηπείρου” προϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η υλοποίηση της Επικοινωνιακής Στρατηγικής μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος δράσης για την προώθηση και προβολή της Πολιτιστικής Διαδρομής στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου.

Στις δράσεις μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται: Κατάρτιση πλάνου καταχωρήσεων και υλοποίησης καμπάνιας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργία ψηφιακών εφαρμογών με ιστορικό /εκπαιδευτικό περιεχόμενο για μαθητές και ενήλικους, σχεδιασμός και παραγωγή προωθητικού οπτικοακουστικού υλικού και υποστήριξη στη δημιουργία αναμνηστικών δώρων.

Επιδίωξη είναι η ποιοτική αναβάθμιση της τουριστικής δραστηριότητας, ο εκσυγχρονισμός των προσφερόμενων υπηρεσιών και η ενίσχυση της προβολής των τοπικών προϊόντων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: