Οι λογιστές της Ηπείρου ζητούν επιμήκυνση του χρόνου υποβολής φορολογικών δηλώσεων έως και τα τέλη του Σεπτεμβρίου

Την επιμήκυνση του χρόνου υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως και τις 30 Σεπτεμβρίου ζητούν με επιστολή τους προς τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα οι Σύλλογοι Λογιστών Ηπείρου (Ιωαννίνων, Άρτας-Φιλιππιάδας-Θεσπρωτίας και ο Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Ν.Πρέβεζας (ΣΕΕΛΦΟ) ).

Στην επιστολή τους , την οποία κοινοποιούν και προς τον πρωθυπουργό , τους Ηπειρώτες υφυπουργούς και τους βουλευτές υπογραμμίζουν ότι ήδη διανύουν τον 15ο μήνα της πανδημίας με τους ίδιους να εργάζονται στον λογιστικό/φοροτεχνικό κλάδο είναι πρωτόγνωρα υπερβολικές.

Αφήνοντας πίσω τις προσωπικές τους ανάγκες και τις οικογένειές τους οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες υλοποίησαν δεκάδες ηλεκτρονικές υπηρεσίες σεβόμενοι της ανάγκες και τις απαιτήσεις της κοινωνίας και των καταστάσεων.

“Μαζί με το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, δώσαμε και εμείς μία τεράστια μάχη για να μπορεί να σταθεί όρθια η οικονομία της χώρας. Κατ’επέκταση συνεισφέραμε τα μάλλα στην ορθή λειτουργία του κράτους και, φυσικά, του τομέα της Υγείας” αναφέρουν χαρακτηριστικά οι σύλλογοι Λογιστών Ηπείρου , ζητώντας την επιμήκυνση του χρόνου υποβολής των δηλώσεων τόσο για πρακτικούς λόγους αλλά και ως ηθική επιβράβευση για τον φόρτο εργασίας που διεκπεραίωσαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: