Ανακλήθηκε η απόφαση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος Παραμυθιάς της τράπεζας Πειραιώς

Ανακλήθηκε η απόφαση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος Παραμυθιάς της τράπεζας Πειραιώς και το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό χωρίς χρονικό περιορισμό, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σουλίου.

Λόγω της εθελουσίας αποχώρησης τριών υπαλλήλων του υποκαταστήματος Παραμυθιάς το κατάστημα θα λειτουργεί προσωρινά 3 ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή).

Η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί άμεσα και έπειτα από τη νέα κατανομή του προσωπικού. “Σε κάθε περίπτωση ο Διευθύνων Σύμβουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας δεσμεύτηκαν στη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Παραμυθιάς, καθώς και στην πλήρη λειτουργία του σε περιόδους επιδοτήσεων κλπ., προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πολίτες του Δήμου Σουλίου” σημειώνεται στην ανακοίνωση, στην οποία εκφράζονται οι ευχαριστίες του Δήμου προς τη Γενική Γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών κ. Αθηνά Καλύβα “για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε όλο το προηγούμενο διάστημα για την ανάκληση της απόφασης αναστολής της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Παραμυθιάς”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: