Βιασμός 24χρονης: Με νέες καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η διαδικασία

 

Με νέες καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζει η 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης την έρευνα για τον ομαδικό βιασμό που κατήγγειλε ότι υπέστη η 24χρονη σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι, σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα καταθέτουν η 17χρονη φίλη της καταγγέλλουσας και ο φίλος του εργοδότη της, ως προτεινόμενος μάρτυρας από την πλευρά της. Η πρώτη είχε συνοδεύσει την καταγγέλλουσα στο πάρτι, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε και ο δεύτερος τη συνάντησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς, μετά τον φερόμενο βιασμό.

Στο μεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης που θα ρίξουν φως στην υπόθεση και θα κρίνουν την περαιτέρω δικαστική έρευνα. Δείγμα ούρων έχει σταλεί και εξετάζεται από εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας για τυχόν ανίχνευση νέων συνθετικών ψυχοτρόπων ουσιών που κυκλοφορούν στην αγορά και δεν έχουν καταγραφεί από τα ελληνικά εργαστήρια.

Το ίδιο εργαστήρι αναμένεται επίσης να αναλύσει και να προσδιορίσει το επίπεδο αλκοόλης στον οργανισμό της κοπέλας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτές οι εξετάσεις αναμένονται στο τέλος της εβδομάδας και θα αποσταλούν μαζί με το πόρισμα που θα συντάξει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ στο γραφείο της ανακρίτριας.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ/ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: