Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 25χρονος Ροδίτης για την Δολοφονία της Τοπαλούδη – Δεν θα παραστεί στη δίκη ο Αλβανός 

Στις φυλακές Κορυδαλλού μετάγεται εντός της ημέρας ο ένας εκ των δύο καταδικασμένων σε ισόβια και επιπλέον 15 έτη κάθειρξη για τη στυγερή δολοφονία και τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη το 2018 στη Ρόδο, ενόψει της προγραμματισμένης δίκης τους σε δεύτερο βαθμό στις 14 Φεβρουαρίου 2022.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece, ο 25χρονος σήμερα Ροδίτης Μανώλης Κούκουρας, όπου κρατείται στις φυλακές Γρεβενών από τον Μάιο του 2020, μετάγεται σήμερα μαζί με άλλους κρατούμενους, που επίσης έχουν δικαστικές εκκρεμότητες, στον Κορυδαλλό, με την «κλούβα» των Μεταγωγών, ενώ ο δεύτερος καταδικασθείς, ο 23χρονος σήμερα Αλβανός Αλέξανδρος Λουτσάι –σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να παραστεί στη δίκη.

Και οι δύο είχαν προκαλέσει τη μήνιν της κοινής γνώμης τόσο για την αποτρόπαια πράξη τους όσο και για τη μετέπειτα προκλητική συμπεριφορά τους, καθώς μέχρι το τέλος επέρριπταν ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Το άψυχο σώμα της Ελένης Τοπαλούδη είχε βρεθεί στις 28 Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στον βραχώδη όρμο «Φώκια στους Πεύκους, ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα των ιατροδικαστών η νεαρή κοπέλα ήταν ακόμη ζωντανη πριν την πετάξουν στη θάλασσα.

«Είχαν σχέδιο να τη βιάσουν. Και νεκρή θα την βίαζαν» είχε τονίσει στη συγκλονιστική αγόρευσή της η εισαγγελέας του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου επισημαίνοντας: «Η Ελένη δεν ήθελε, αντιστάθηκε, αρνήθηκε, πάλεψε. Η Ελένη ήταν αθώα αλλά με δύναμη ψυχής. Πήγε σε άγρια θηρία. Δεν υπέκυψε σε αυτούς τους εγκληματίες και το πλήρωσε με τη ζωή της. Φώναξε και εκεί άρχισαν το ξύλο.

Την πήγαν σηκωτή εκεί που ήταν το στρώμα για να είναι πιο άνετα. Ο ένας κατηγορούμενος της κράταγε τα χέρια και ο άλλος την χτύπαγε. Οι ρόλοι εναλλάσσονταν…». Όπως είχε τονίσει η εισαγγελέας η άρνηση και η σθεναρή αντίσταση της κοπέλας, πυροδοτούσε το θυμό των κατηγορουμένων, οι οποίοι «σκέφθηκαν ότι η Ελένη αν ζήσει θα τους καταδώσει και έτσι αποφάσισαν να τελειώσουν μαζί της».

«Η Ελένη ήταν ένα κορίτσι με όνειρα και με πολύ υψηλούς στόχους. Αντιστάθηκε με απίστευτο σθένος στο σπίτι του τρόμου. Αν μπορώ να σας απαλύνω το πόνο θα σας πω ότι είναι ένα κορίτσι-σύμβολο …

Η Ελένη αντιστάθηκε με ηρωισμό που ούτε άντρας δεν το κάνει. Φτιάξατε ένα κόσμημα. Αυτή είναι το δώρο της ζωής, αυτοί είναι η κατάρα της ζωής τους» είχε πει η εισαγγελέας απευθυνόμενη στους γονείς της και δείχνοντας προς τους δυο κατηγορουμένους της υπόθεσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: