Προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα έλαβε ο 40χρονος Ιρακινός για συμμετοχή στον ISIS

 

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη είναι ο 40χρονος που συνελήφθη για συμμετοχή στον ISIS. Ο Ιρακινός οδηγήθηκε, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS και τρομοκρατικές πράξεις που αφορούν μεταξύ άλλων ανθρωποκτονίες στην αλλοδαπή.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ενώ του διορίστηκε και συνήγορος υπεράσπισης.

Ο Ιρακινός συνελήφθη χθες στο κέντρο της Αθήνας από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Ο 40χρονος είχε συλληφθεί και στις 7 Δεκεμβρίου από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων και τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και εγγυοδοσίας.

 

 

Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσουκαλά/ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: